Vandaag en morgen wordt Coffee on the Beach’ festival in Pattaya georganiseerd 

PATTAYA:- Koffieliefhebbers uit Pattaya hebben vandaag en morgen een speciale traktatie.  Het Pattaya Coffee on the Beach Festival 2022 wordt gehouden van 10-11 december, van zaterdag tot zondag, op North Pattaya Beach.  Het festival wordt elke dag gehouden van 8.00 tot 20.00 uur, zo wist “Snelle Jelle” onze razende reporter mij te vertellen.

Het festival zal meer dan 60 cafés, eetkraampjes en activiteiten op het strand omvatten, dus cafeïneverslaafden zullen een verscheidenheid aan smaken hebben om te proberen.

De koffiecafés doen ook mee aan de CBC King of Coffee Championship 2022-wedstrijd om een ​​beloning van 200.000 baht te winnen.

Het koffiefestival valt in hetzelfde weekend dat Pattaya’s Walk and Eat-foodfestival begint.  Walk and Eat loopt van 10 december tot 29 januari op de Naklua-vismarkt in de oude binnenstad van Naklua.  Bezoekers kunnen genieten van smakelijke lokale gerechten en genieten van concerten en culturele evenementen.  Er zullen ook activiteiten voor kinderen zijn.

LEES OOK> https://ollekebolleke.info/morgen-start-het-walk-and-eat-festival-met-180-straatverkopers-in-pattaya-geweldig-om-eens-mee-te-maken/

Met zowel de koffie- als de foodfestivals die dit weekend worden gehouden, zullen de koffieliefhebbers en fijnproevers van Pattaya dit weekend hopelijk allebei iets lekkers vinden.

Pattaya staat bekend als toeristisch centrum en staat bekend om het hosten van talloze festivals.  Deze festivals zijn weer volledig van kracht nu de Covid-beperkingen zijn opgeheven.

Vorige maand bereikte het Pattaya International Fireworks Festival zijn doel om meer dan 100.000 toeschouwers te trekken.  Het vuurwerk verlichtte de skyline van Central Pattaya Beach en was ook te zien vanaf andere punten, waaronder Bali Hai Pier en Phra Tamnak Mountain Viewpoint nabij Bali Nai Pier. Het festival bevatte prachtige vuurwerkshows uit Canada, de Filippijnen, België en Maleisië.

In oktober stroomden toeristen tijdens het driedaagse weekend naar twee visfestivals in Pattaya.  In het winkelcentrum Central Pattaya werd het voedselfestival “Sea Bear” gehouden, wat inkomsten opleverde voor verkopers.

Er werd ook een zeevruchtenfestival in het winkelcentrum Terminal 21, waar honderden vakantiegangers langskwamen.  Het festival was van plan om straatvoedselverkopers uit heel Oost-Thailand te laten zien,  met een zgn. straatmarkt-thema.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Olleke Bolleke 

Eén gedachte over “Vandaag en morgen wordt Coffee on the Beach’ festival in Pattaya georganiseerd ”

  1. Pingback: 1migrant

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!