Morgen start het Walk and Eat-festival met 180 straatverkopers in Pattaya, geweldig om eens mee te maken

PATTAYA:- Het komende Pattaya Walk and Eat-festival zal zeker weer van zich doen spreken, aangezien er zich meer dan 180 street food verkopers zich hebben aangemeld, velen van hen verkopen de heerlijkste zeevruchten tijdens dit festival, althans zo beweerde de burgemeester van Pattaya, Poramase Ngampiches, aan “Snelle Jelle”, onze razende reporter.

Het festival heeft als thema een straatmarkt en is bedoeld om lokale verkopers op de Naklua-vismarkt in de oude binnenstad van Naklua te helpen en extra centje te verdienen nadat hun business tijdens de pandemie flink deuken heeft opgelopen.

Het feest word georganiseerd in samenwerking met de gemeenschappen Lan Pho, Old Naklua Market, Praisanee en Chong Lom. 

Volgens de burgemeester zullen er niet minder dan 180 straatverkopers zijn die zich richten op verse zeevruchten om uit te kiezen, ook staan er  concerten, culturele evenementen, activiteiten voor kinderen en tal van optredens op het “menu”

Vanwege de beperkte ruimte wordt het hoofdpodium voor optredens echter verplaatst naar de Saphan Yawn-brug. Van 10 december tot 29 januari worden er elk weekend talrijke toeschouwers verwacht om de optredens en concerten van studenten te bekijken. 

Het Walk and Eat festival is voor bezoekers geopend van 4 tot 10 uur. Er is gratis parkeergelegenheid bij de Amorn Nakorn-markt en de reddingsstichting Sawang Boriboon.

Olleke Bolleke in Pattaya 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!