Vandaag dinsdag 27 juli de Covid-update: 14.150 nieuwe gevallen en 118 doden

BANGKOK:- Vandaag meldde het administratief centrum voor de Covid19 beheersing, het CCSA, 14.150 gevallen en 118 coronavirusgerelateerde sterfgevallen.  In de laatste en meest ernstige golf in Thailand, voor het eerst geregistreerd op 1 april, heeft de CCSA nu 497.965 gevallen van Covid-19 geregistreerd.

Van de nieuwe gevallen werden 245 infecties in penitentiaire inrichtingen aangetroffen. In de afgelopen maanden zijn meer dan 40.000 gedetineerden besmet met Covid-19.  Het thaise gevangeniswezen blijft testen in gevangenissen uitvoeren om infecties snel op te sporen en het virus in te dammen.

Vanmiddag wordt er meer bekend gemaakt.

Andere updates….van vandaag!

  • Het besmettingspercentage met Covid-19 in Bangkok, het epicentrum van de laatste golf, zal naar verwachting eind augustus en begin september afnemen, zo meldde het Thaise nieuwsbureau, daarbij deze morgen verwijzend naar het Thaise Department of Disease Control.
  • Sinds 28 februari zijn 15,9 miljoen doses van het Covid-19-vaccin toegediend. In Bangkok zijn de inentingen versneld.  
  • Gezondheidsfunctionarissen richten zich zowel op het vaccineren van ouderen als op mensen met onderliggende gezondheidsproblemen waardoor ze het risico lopen op een ernstige infectie.
  • Expats van 60 jaar en ouder in Bangkok en de omliggende provincies kunnen zich nu registreren voor een AstraZeneca Covid-19-vaccinafspraak in het Bang Sue Grand Station Central Vaccinatiecentrum.  Inloopdiensten worden aangeboden aan buitenlandse ingezetenen van 75 jaar en ouder van 9.00 tot 16.00 uur.
  • Om u te registeren klik HIER!
  •  Voor informatie over andere vaccinatiecentra die openstaan ​​voor expats, klik HIER!

Olleke Bolleke in Thailand

Eén gedachte over “Vandaag dinsdag 27 juli de Covid-update: 14.150 nieuwe gevallen en 118 doden”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!