Vandaag 4 mei markeert de kroningsdag van Zijne Majesteit Koning Maha Vajiralongkorn Phra Vajiraklaochaoyuhua, de tiende vorst van het Koninklijk Huis van Chakri.

~DE LIEFDE KAN NIET VAN ÉÉN KANT KOMEN~
(Als je samen iets doet zal ieder moeten bijdragen)

BANGKOK:- De kroning van Zijne Majesteit Koning Rama X vond plaats op 4-6 mei 2019, maar de belangrijkste gebeurtenis van de driedaagse ceremonie vond plaats op 4 mei.  Daarom werd 4 mei uitgeroepen tot kroningsdag en een vandaag de dag een officiële feestdag.

Bij deze gelegenheid hield hij een koninklijke toespraak waarin hij iedereen in de grote vergadering aanmoedigde, evenals alle Thaise mensen, om samen met hem hun intentie te tonen om hun taken uit te voeren door nationale belangen, vooruitgang en stabiliteit hoog te houden en het geluk te bereiken.  van de mensen als het uiteindelijke doel.

Zijne Majesteit Koning Rama X presenteerde het Eerste Koninklijke Commando op 4 mei 2019 uur en verklaarde daarbij “We zullen ons erfgoed koesteren, behouden en voortbouwen en zullen in gerechtigheid regeren voor het grote blijvende welzijn van de mensen”

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: Pr Thai government

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!