In de sloppenwijken van Bangkok blijkt het Covid19 virus flink huis te houden

~HET IS DWEILEN MET DE KRAAN OPEN~
(Geen kans op succes hebben, omdat men de symptomen bestrijdt zonder de oorzaak aan te pakken)

BANGKOK:- Inmiddels heeft de BMA plannen bekend gemaakt hoe om te gaan met de uitbraken in het  Klong Toei gebied. In een Facebook-bericht, schreef Khun  Pongsakorn Kwanmuang, woordvoerder van de Bangkok Metropolitan Administration (BMA), gisteren dat er 99 van de 1.336 geteste mensen in de drie sloppenwijken van Klong Toei positief op Covid19 virus waren getest.

De mensen die in Moo Baan Pattana 70 Rai, Pattana Mai en Rim Klong Wat Sapan wonen, zijn  tussen 27 en 30 april door het Instituut voor Stedelijke Ziektebestrijding en -preventie, het IUDC getest.

Het districtskantoor en het gezondheidscentrum van Klong Toei werken samen met gemeenschapsleiders om mensen op te sporen die risico lopen op infectie, vooral degenen die in gebieden wonen waar veel patiënten zijn ontdekt.  

Het doel is om deze mensen tegen 19 mei op Covid-19 getest te hebben”, zei hij, eraan toevoegend dat BMA ernaar streeft om dagelijks minstens 1.000 tests uit te voeren.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!