Vanaf vandaag rock, pop en reggae elke vrijdag en zaterdag in maart tijdens het Pattaya Muziek Festival 2023 

PATTAYA:- Deze maand maart verdonkert verandert de baai van Pattaya elke vrijdag en zaterdag in het langste openluchtpodium van het land wanneer het Pattaya Music Festival plaatsvindt onder het motto ‘Sound on the Sand’. De meest populaire bands in Thailand zullen ervoor zorgen dat de metropool aan de oostkust zijn reputatie als hoofdstad van Pattaya van het land waarmaakt met trendy rock- en popmuziek.

De ervaring heeft geleerd dat het muziekfestival één van de meest succesvolle grote evenementen in Pattaya is, daarom wordt aangenomen dat dit jaar tienduizenden bezoekers naar de toeristische metropool zullen trekken, zoals op mierenpaden en de concerten met populaire Thaise bands en artiesten uit de genres pop, rock, indie, hiphop en reggae komen langs.

Pattaya heeft alles uit de kast gehaald en de meest populaire Thaise bands en artiesten van dit moment gepland staan. De bekendste bands uit de Thaise muziekscene zullen live op het podium staan, waaronder publiekstrekkers als Big Ass, Boom Boom Cash, Cocktail, Joeyboy, Klear, Lomosonic, Nuvo, Palmy, Paradox, Slot Machine en Tattoo Colour.

De concerten vinden ook dit jaar weer elke vrijdag en zaterdag in maart plaats op verschillende locaties op Pattaya Beach en Jomtien Beach.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!