Vanaf vandaag gaat het aluminium boksstadion in Bangkok weer open!

~VOOR ELKAAR BOKSEN~
(Gedaan krijgen, in orde maken)

BANGKOK: Het Lumpini Boxing Stadium gaat vandaag weer open als het Royal Thai Army Sports Development Center (Lumpini Muay Thai Center).  Het door de strijdkrachten geëxploiteerde stadion is uitgebreid met een oefenterrein voor soldaten en het grote publiek, een wedstrijdzaal, een Muay Thai-school en een Muay Thai-museum.  

Volgens de legerwoordvoerder, Khun Santipong Thammapiya vinden de gevechten momenteel plaats zonder toeschouwers.  De toernooien worden elke dinsdag en vrijdag van 20.30 uur tot 22.30 uur en zaterdag van 14.00 uur tot 16.00 uur live uitgezonden op internet en op televisiekanaal 5 van het leger.  

De omroep PPTV zal de gevechten op zaterdag live laten zien van 16.00 tot 18.00 uur.  Het Lumpini Box Stadium werd vorig jaar op 14 maart gesloten nadat een toernooi met ongeveer 2.500 toeschouwers een van de grootste Covid-19 clusterbesmettingen in Thailand veroorzaakte.  

De legergeneraal die de leiding had over het stadion werd per direct overgeplaatst naar een inactieve post. Het stadion werd weer gesloten tijdens de tweede golf van de virusuitbraak vanaf half december voordat de beperkingen op 1 maart werden opgeheven. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!