Premier Prayut Chan-o-cha biedt excuses aan voor het besproeien van verslaggevers met een desinfecterend middel

~DOOR HET STOF GAAN~
(Zich nederig opstellen)

BANGKOK:- Volgens Khaosod zou premier Prayut Chan-o-cha zijn excuses hebben aangeboden voor het bespuiten van verslaggevers met een desinfecterend middel.

Premier Prayut Chan-o-cha vertelde dat hij een jolige bui  had en in een opwelling tijdens een persconferentie enkele trekjes handdesinfectiemiddel naar verslaggevers spoot.  

Toen er vragen werden gesteld over een mogelijke herschikking van het Thaise kabinet, pakte Prayut een fles alcoholspray op zijn podium en gaf de eerste rij van de pers een lichte doop met het spray terwijl hij wegliep, waarmee hij de conferentie beëindigde.

Het incident werd live gefilmd en werd opgepikt door internationale nieuwsuitzendingen.  Vandaag verontschuldigde Prayut zich officieel en zei dat hij gewoon een jolige bui had.

 “Het spijt me, het was niet mijn bedoeling.  Ik speel meestal zo met de media … ik zal het niet nog een keer doen. “

In 2014 gooide Prayut een bananenschil naar een cameraploeg van Thairath TV nadat hem was verteld dat hij met zijn gezicht naar de camera moest kijken.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: khaosod
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: khaosod.co.th

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!