Vanaf 1 oktober mag in de horeca van Koh Samui het slot van de drankenkast

KOH SAMUI:- De autoriteiten van Koh Samui maakten vandaag bekend dat er vanaf 1 oktober weer alcoholische dranken in bars, pubs en restaurants geserveerd mocht worden.  

Koh Samui onder de zogeheten “Samui Vaccine Green Zone” -regeling, zo lichtte de autoriteiten van Surat Thani toe.

Echter mag dat alleen als elk personeelslid in de betreffende horecagelegenheid beide doses van het Covid-19-vaccin heeft ontvangen.  De autoriteiten eisen ook dat mensen die in restaurants en bars werken, regelmatig antigeentests ondergaan.

Het districtshoofd van Koh Samui, Khun Teerapong Chuaychoo, zei dat het doel was om de lokale economie te stimuleren en het eiland in de toekomst als “Sandbox model”  te promoten.

Khun Teerapong had eerder gezegd dat het “Samui Plus-model” vanaf 1 oktober zal worden vervangen door het meer liberale “sandbox” -schema, indien goedgekeurd door de regering.

Onder het Samui Plus-model, gelanceerd op 15 juli, kunnen volledig gevaccineerde toeristen het eiland betreden zonder dat ze in quarantaine te hoeven gaan.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel dat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand  
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!