Vanaf 1 mei is voor alle aankomsten in Thailand een 14-daagde quarantaine periode verplicht

~DE HARING BRAADT HIER NIET~
(Het gaat niet zoals het zou moeten)

BANGKOK:- Het administratief centrum voor de Covid19 situatie
(CCSA) heeft gisteren aangekondigd dat alle aankomsten uit het buitenland hun verplichte quarantaine van 14 dagen moeten voltooien, ongeacht hun vaccinatiestatus of nationaliteit.

De CCSA verklaarde dat de verplichte quarantaine van 14 dagen ook van toepassing zal zijn op iedereen die houder is van een toegangscertificaat (COE) afgegeven op of na 1 mei.

Reizigers die houder zijn van een COE die is afgegeven vóór 1 mei en die aankomen voor 6 mei zullen worden zeven tot tien dagen in quarantaine geplaatst, afhankelijk van hun inentingsstatus. Mensen die na 6 mei arriveren, worden 14 dagen in quarantaine geplaatst.

Reizigers die inchecken in alternatieve quarantainestations van de staat, moeten te allen tijde in hun kamer blijven. Ze mogen geen gebruik maken van de faciliteiten die het hotel biedt en moeten tijdens de quarantaineperiode drie Covid-tests ondergaan.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Vertaling: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!