Student in Chiang Rai onthult zijn onderwijsvisie aan ministers van Thaise regio’s

~BIJ IEMAND IN DE LEER GAAN~
(Bij iemand iets op kunnen steken)

CHIANG RAI:- Een leerling uit Chiang Rai presenteerde gisteren zijn visie op de toekomst van het onderwijs op een internationale top van onderwijsministers.

De student, Khun Phiyachon Phumwiphat alias “Anthony” van de Gainesville International School haalde eerder dit jaar de krantenkoppen met zijn uitvinding voor de wedstrijd “XPRIZE Carbon Removal”, gelanceerd door Elon Musk, Tesla en SpaceX CEO.

Phiyachon presenteerde zijn uitvinding van koolstofafvang op 3 februari via YouTube, waarna de virale reacties een keerpunt in mijn leven brachten, zo vertelde de jonge uitvinder.

Gistermiddag sprak hij in een nieuwe video het congres 2021 van de Southeast Asian Ministers of Education Organization (SEAMEO) toe. Phiyachon vertelde in deze video tegen de ministers van Onderwijs dat er twee elementen cruciaal zijn voor toekomstig onderwijs: technologie en het milieu.

Onderwijs moet jongere generaties in staat stellen om meer te weten te komen over de virtuele wereld en hoe AI werkt, zei hij.

“Het is heel belangrijk voor ons allemaal in deze wereld om zorg voor het milieu te tonen, aandacht te besteden aan klimaatverandering en groene energie om een ​​balans te creëren tussen natuurbehoud en de ontwikkeling van technologie, tussen realiteit en virtual reality”, zegt hij. toegevoegd.

Phiyachon zei dat hij hoopte dat zijn video jongeren over de hele wereld zou inspireren om hun wereld te behouden en deze wat langer mee te laten gaan.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Vertaling: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!