Van moord op de 3-jarige Nong Chompoo beschuldigde Khun Chaiphol Wipha op borgtocht vrij.

~DOAR ZAKT MIEN DE BOKS VAN AF~
(Groesbeeks voor: daar kan ik met mijn verstand niet bij)

MUKDAHAN:- Khun Chaiphol Wipha, de verdachte in de beruchte moordzaak ‘Nong Chompoo’, is op borgtocht vrijgelaten onder voorwaarden waaronder een verbod op reizen naar het buitenland, zo maakt zijn advocaat gisteren aan de pers bekend.

Het dorpshoofd van Ban Kok Toom is aangesteld om ervoor te zorgen dat Chaiphol zich strikt aan de voorwaarden houdt, aldus de rechtbank.

De 44-jarige Chaiphol wordt geconfronteerd met meerdere aanklachten als gevolg van de dood vorig jaar van zijn driejarige nichtje.  Hij werd vanuit Bangkok overgevlogen naar het politiebureau Kok Toom om de aanklacht diezelfde dag officieel in te dienen.

De kleine “Nong Chompoo” werd vorig jaar mei dood aangetroffen op een berg bij Ban Kok Kork in het Dong Luang-district van Mukdahan.  Het daaropvolgende onderzoek naar haar dood veranderde in een mediacircus, waarbij haar oom een ​​korte beroemdheidsstatus bereikte omdat sommige mensen dachten dat hij onterecht werd verdacht van de misdaad.

 Chaiphol heeft de beschuldigingen tot dus ver ontkend.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Crime Suppression Division 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron:  Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!