Mysterieuze sterfgevallen op Koh Tao: superrijke eigenaren van hotel & fabrieken dood in het zwembad aangetroffen

~DAT RAAKT HET HART VAN DE KWESTIE NIET~
(Het belangrijkste van die zaak lees je niet)

THAILAND’S beruchte zuidelijke eiland Koh Tao in Surat Thani is weer in het nieuws. Gisteren zijn twee extreem rijke Thais van Indonesische afkomst verdronken aangetroffen in een luxe hotelzwembad.

De politie had in eerste instantie vastgesteld dat het om een ​​tragisch ongeval ging.  Hun zoon vond de lichamen nadat hij ging wandelen. De lokale politiecommissaris, kolonel Kriangkrai Kraikaew, kreeg een telefoontje van het personeel van het Koh Tao-ziekenhuis nadat de lichamen waren gevonden.

Het zou gaan om de 59-jarige Ragess Sajjathammakun en zijn 55-jarige vrouw Anchu (Uw nieuwsbeer Olleke Bolleke in Thailand merkt op dat de namen uit het Thais zijn getranslitereerd en in sommige opzichten onjuist kunnen zijn).

Het Thaise Daily News meldde dat ze de eigenaren waren van een vijfsterrenhotel in Phuket en plasticfabrieken in Rayong en Prachinburi.  Het waren miljardairs.

Hun zoon Ratich, 34, vond de lichamen van zijn ouders.  Hij vertelde dat hij met zijn ouders op vakantie naar Koh Tao was gekomen. Hij was gaan wandelen op het strand en zijn vader en moeder zouden naar het hotelzwembad gegaan.  

Toen hij terugkwam, vond hij ze drijvend in het zwembad, hij waarschuwde direct het hotelpersoneel en het ziekenhuis, toen ze werden opgehaald waren ze al beiden overleden.

Kolonel Kriangkrai zei dat er geen teken was van een aanval of een worsteling, hij achtte het aannemelijk dat één van de twee in het zwembad in de problemen was gekomen, terwijl de ander hulp had ingeschakeld en dit niet kon doen, met als gevolg dat beiden de dood vonden

 De onderzoeken gaan door, Olleke Bolleke houdt u natuurlijk op de hoogte van dit opmerkelijke voorval.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Amarin TV
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailans
Bron: https://www.amarintv.com/news/detail/83134

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!