Van het “Driedaags Wiet” in Noord Thailand, krijgt de oudere bevolking weer zin om van “bil” te gaan

PHAYAO:- Het Thaise nieuwsmagazine 77kaoded bracht onlangs een bezoek aan de gemeenschap van Tha Wang Kwai in de provincie Phayao in het noorden van het koninkrijk, waar een kruid groeit dat op andere plekken in Thailand moeilijk te verkrijgen is.

De lokale bevolking noemt het ‘driedaagse wiet’. Wanneer het wordt gegeten of er thee van wordt gemaakt, zouden de bladeren of wortels garanderen dat elke man drie dagen opgewonden blijft. Vrouwen zouden ook baat bij het “Kruidje roer mij niet” hebben. 

De 74-jarige Mae Oui Saengduang, vertelde tegen verslaggevers dat ze zweert bij het kruid. Het is zeer veerkrachtig en komt, net als zijn lustopwekkende eigenschappen, tot leven, zelfs als je erop gaat staan, zegt Khun Mae. 

Het lijkt erop dat Thailand een andere plant heeft gevonden die de recent gelegaliseerde marihuana kan evenaren of zelfs overtreffen, grapt de lokale pers.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: 77kaoded
Content: Olleke Bolleke in Noord-Thailand 
Bron: 77kaoded

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!