Uw nieuwsbeer Olleke Bolleke in Thailand wenst prettige kerstdagen en fijne feestdagen voor u en uw familie

PATTAYA:- 24 december over enkele uren is het kerstavond en zit uw nieuwsbeer met zijn Frankie, gezellig met vrienden aan de kerstdis. Terugkijkend in de afgelopen tijd, is het op zijn zachtst gezegd, bijna twee jaar tumultueus geweest sinds het Covid spook begin 2020 zijn lelijke kop opstak en de wereld in een schijnbaar eindeloze cyclus van angst, stress, beperkingen, sluitingen, lockdowns en voor sommige ziekte deed verkeren.

Maar op deze kerstavond, wil ik liever niet over Covid te praten.  Ook ga ik het niet hebben over het afgelopen jaar in de terugblik of hoe volgend jaar eruit zou kunnen zien (Daar ga ik het in de week voorgaand aan oudejaarsavond over hebben)

Vandaag wilde ik gewoon, namens de moderators, en andere leden die mij regelmatig attenderen op opmerkelijk nieuws, u en de uwen een heel vrolijk kerstfeest wensen … of fijne feestdagen … of een gelukkig weekend … of wat u en uw dierbaren dan ook mogen vieren.

Natuurlijk blijft uw nieuwsbeer alert op het Thaise nieuws wat voor de Belgische en Nederlandse gemeenschap elders in het land interessant cq. belangrijk kan zijn en voor mijn stadsgenoten leuk kan zijn om te ondernemen zoals een bezoekje aan het Pattaya-festival op Pattaya Beach en daarnaast helaas ook de ontwikkelingen van de Omicron Covid19 variant en eventuele veranderingen die deze in uw leven kunnen brengen, door nauwlettend het nieuws in de gaten te houden.

Ik hoop dat het fantastische team moderatoren van OLLEKE BOLLEKE IN THAILAND het plezier en de energie zullen hebben om mij volgend jaar bij te staan in de door mijzelf opgelegde taak om mijn medelanders één fijne tijd in Thailand te laten hebben door het Thaise nieuws via zijn websites en radiostation te genereren.

De heren stoppen niet alleen hun tijd voor Olleke Bolleke in maar ook voor U, als gewaardeerde lezer van mij blog.

Ik denk dan ook dat u en de uwen best Henk Coenen, Jos Breesch, Menno Bakker en Frank Kalter hetzij als één reactie onder dit bericht eens mogen bedanken met een aardig persoonlijk woordje.

Ik hoop ook dat alle leden, lezers, volgers en luisteraars, waar ook ter wereld hun best zullen doen om dit weekend een veilige, gelukkige en gezonde vakantie te hebben.  

Er is zoveel onzekerheid in de toekomst, en online veel verdeeldheid in meningen over wat er moet gebeuren.  Maar laten we tenminste een moment in het heden leven en dankbaar zijn voor wat we hebben, voor wat we hebben gedaan en voor wat de toekomst hopelijk zal brengen.

Wees lief voor elkaar.  Het ga U goed, en een hele fijne kerst voor U en de Uwen

Olleke Bolleke in Thailand

Eén gedachte over “Uw nieuwsbeer Olleke Bolleke in Thailand wenst prettige kerstdagen en fijne feestdagen voor u en uw familie”

  1. Nog steeds leven we in onzekere tijden en houdt het coronavirus en nu Omicron ons in de greep. Toch is 2021 voor mij een bijzonder jaar geweest.
    Ben samen met mijn lief in de esan reeds 14 jaar en gelukkig.
    Wens de nieuwsbeer en partner een fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2022. OME JAAP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!