Bestuurder van een pick-up truck dendert als een bulldozer door een noedelwinkel in Pattaya binnen en walst een huismuur plat.

PATTAYA:- Een chauffeur van een pick-up raakte gewond toen hij met zijn pick-up truck dwars door een huismuur een noedelwinkel binnen denderde.

De niet-geïdentificeerde automobilist van in de veertig liep daarbij verschillende wonden op, op plaats van het ongeval in de buurt van de Mahachon-markt op Soi Chaiyapornwithi, daarbij raakte hij beklemd in de bestuurdersstoel van zijn Toyota Vigo

Niemand in het huis raakte gewond.  De huiseigenaar vertelde de politie dat iedereen sliep toen ze werden gewekt door het geluid van de Toyota die door hun buitenmuur reed.

Een andere getuige meldde dat hij de pick-up truck in de richting van de parallelle spoorweg zag rijden toen hij de macht over het stuur verloor, tegen de noedelwinkel botste voordat hij tegen de aangrenzende muur tot stilstand kwam.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya Mail
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!