Uw nieuwsbeer gunt u een blik in de avonduren tijdens het Songkran in Pattaya

PATTAYA:- Normaliter bezoeken veel Thaise en buitenlandse toeristen bezoeken het nachtleven van Pattaya tijdens Songkran, maar vanwege de bezorgdheid van de regering over de verspreiding van Covid19 virus werd het beroemde waterspatten dit jaar verboden, waardoor het Songkran anders dan anders is.

Het is nu drukker als een paar weken geleden, dat zonder méér, veel verkeer op straat, drukke stranden, maar vooral kurkdroge straten vanwege het verbod om met water te gooien cq spelen.

De plaatselijke verslaggevers hebben een ronde gemaakt en de Walking Street van Pattaya bezocht. Sommige restaurants en winkels zijn om verschillende redenen nog steeds gesloten, maar de straat verbetert langzaam in vergelijking met enkele maanden eerder.

De meeste exploitanten van Pattaya-bedrijven zijn blij met meer inkomsten tijdens de Songkran-vakanties.  Uw nieuwsbeer merkt echter op dat Walking Street langzamer lijkt te herstellen dan Bangla Road in Phuket of de Khaosan Road in Bangkok, terwijl sommige delen van Pattaya, zoals Soi Buakhao en Tree Town, een significante verbetering lieten zien.  De stranden waren echter, zoals te zien is, de hele dag en nacht druk tijdens Songkran.

Het verkeer is de afgelopen dagen intensief geweest rond Pattaya en zal naar verwachting het hele weekend intens blijven.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!