UPDATE | Zeven mensen door gezondheidsfunctionarissen in Thailand met hoog risico op apenpokken op Phuket geïdentificeerd

PHUKET:- Volgens de Thaise gezondheidsautoriteiten is er vastgesteld dat zeven mensen een hoog risico lopen op apenpokken in Phuket en dat ze worden getest en gecontroleerd nadat het derde bevestigde geval van apenpokken, een Duitse toerist in Phuket, eerder deze week werd aangekondigd.

De persconferentie werd in Phuket gehouden, waarbij Dr. Kusak Kukiattikoon, hoofd van het Phuket Provincial Public Health Office (PPHO) het nieuws aan de pers mededeelde.

“Er zijn in dit geval zeven personen met een hoog risico op apenpokken, de Thaise vriendin van de Duitse toerist en haar familie. Hij verblijft met zijn vriendin en haar gezin in het hoofddistrict Phuket. ”

“Hun bloed is naar het Medical Science Center in Bang Jo, district Thalang gestuurd. Ze worden gecontroleerd en in quarantaine geplaatst in hun accommodaties.” Zo concludeerde Dr. Kusak.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand  
Bron: The Phuket Express 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!