UPDATE | Weer een verdachte gearresteerd voor de overval op Chinezen in Pattaya

PATTAYA:- De politie van Pattaya heeft een andere vermoedelijke overvaller gearresteerd die op 3 mei een aantal Chinezen in hun huis in Pattaya hadden berooft. Bij de overval werden verschillende kostbaarheden ter waarde van 3 miljoen baht buitgemaakt.

Lees het hier het voorgaande artikel> https://ollekebolleke.info/politie-meldt-een-gewapende-overval-op-chinezen-in-de-kustplaats-pattaya/

De politie verrichtte de laatste arrestatie op dezelfde dag, toen ze de 27-jarige khun Thawatchai Siyangnok, in de omgeving van Pattaya arresteerden. De Thaise man was één van de vijf verdachten die betrokken waren bij de overval op drie Chinese ’toeristen’ in hun huis in Pattaya in de vroege ochtend van 3 mei.

Khun Thawatchai en een andere gearresteerde 28-jarige verdachte, khun Chaichana Phimpha, 28, beide van Thaise nationaliteit worden momenteel door de politie verhoord.

Aangenomen wordt dat de verdachten slechts twee van de medeplichtigen zijn bij de inbraak, aangezien de slachtoffers zeiden dat ze volgens de politie slechts drie mannen het huis zagen binnendringen. Deze twee mannen assisteerden bij het rijden en hielpen de andere verdachten ontsnappen.

Gisteren 5 mei, heeft het Provinciaal Gerechtshof van Pattaya arrestatiebevelen goedgekeurd voor nog eens drie voortvluchtigen, waaronder 1) dhr. Sarawut Suthapoj, 31, 2) dhr. Nakhon Saetiao, 26, en 3) dhr. Wanchana Kreadkrai, 27. Allen zijn Thai .

Ze worden beschuldigd van samenzwering bij diefstal met behulp van vuurwapens en voertuigen, het dwingen van anderen om iets te doen of het nalaten van iets door hen te bedreigen met gevaar voor leven, lichaam of vrijheid, en het dragen van vuurwapens zonder toestemming.

De politie is momenteel op zoek naar de verdachten.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!