UPDATE | Verdachte van Zwitserse moord in Phuket zou een ‘Thaise man’ zijn!

PHUKET:- Zoals ik vanmiddag aan u beloofd heb, zou ik het politioneel onderzoek op de Zwitserse mevrouw Nicole Sauvain-Weisskopf op de voet voor u volgen.

Wel nu, er zijn zojuist nieuwe details in de Thaise media naar voren gekomen over de verdachte die vandaag is aangehouden voor de moord op de 57-jarige Zwitserse reiziger in Phuket die gisteren werd gevonden.  

De nieuw verkregen informatie bestaat er uit dat de verdachte in feite een 27-jarige Thaise man is, en niet een 33-jarige Birmese man zoals eerder gemeld (in Tenamcot).

Volgens het Thaise Matichon Online zou de Thaise man de moord hebben bekend.  Er wordt gezegd dat hij een inwoner van Phuket was die in de buurt woonde en in het bos “dingen aan het verzamelen was”, mogelijk op jacht naar voedsel, toen hij Nicole Sauvain-Weisskopf tegen het lijf liep bij de waterval.  De moordverdachte beweerde dat hij gewekt was en geprobeerd had haar te verkrachten, maar ze verzette zich en hij wurgde haar en hield mogelijk haar hoofd onder water tot ze stierf.

Er lijken ook camerabeelden te zijn waarop de moordverdachte te zien is terwijl hij op zijn motor rijdt op de weg die leidt naar de waterval waar het lichaam van de Zwitserse vrouw werd gevonden.

In het Thaise PBS World was vervolgens te lezen, dat de Nationale politie vertelt heeft, dat meldt er morgen een persconferentie zal zijn over de moord op de Zwitserse toerist.  Ze staan ​​erop dat de verdachte geen zondebok is, zoals hij al heeft bekend.”

Hun verhaal kan nog steeds impliceren dat de huidige verdachte Birmees is, waarbij het woord ‘zondebok’ wordt gebruikt om de gearresteerde man te beschrijven.

Uw nieuwsbeer Olleke Bolleke in Zuid Thailand zal dit verhaal blijven updaten.

Eén gedachte over “UPDATE | Verdachte van Zwitserse moord in Phuket zou een ‘Thaise man’ zijn!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!