UPDATE: Speciaal politieteam opgezet om de laffe schutter die een Britse ex-pat in Pattaya vermoorde, achter de tralies te krijgen

PATTAYA:- De ingezette regiopolitie van Chonburi, zet alles op alles om de laffe moordenaar die gisteren, 5 januari, een gepensioneerde Britse ingenieur heeft doodgeschoten, achter de tralies te krijgen.

Eerst mijn eerder verschenen publicatie> https://ollekebolleke.info/britse-gepensioneerde-man-in-pattaya-neergeschoten-op-weg-naar-huis-nadat-hij-net-terugkwam-van-kerstbezoek-in-het-vk/

Hier de gang van zaken, die vandaag bekend werd gemaakt:
Luitenant-kolonel Ittipon Ittisaranachai, hoofd van politieregio 2, riep op tot een bijeenkomst van immigratieambtenaren, toeristenpolitie en rechercheurs om de verdachte op te sporen die gisteravond een 70-jarige Britse man doodschoot. Volgens de politie is het slachtoffer vier keer brutaal in de rug geschoten

Pol. Luitenant-kolonel Ittipon vertelde tegen de verzamelde pers dat het motief achter de moord nog steeds niet kan worden onthuld, maar hij verzekerde de media dat de zaak goed vordert. Hij zei dat de autoriteiten alle soorten bewijs verzamelen, waaronder drie patroonhulzen die ter plaatse zijn gevonden en camerabeelden in het gebied.

De politie onderzocht ook de financiële transacties en het visum van het slachtoffer. Ze ontdekten dat het slachtoffer al meer dan 20 jaar legaal in Thailand woonde en deel uitmaakte van een Thaise familie.

De getuigenis van zijn vrouw voor de politie kon niet worden onthuld, maar de politie noemde haar geen persoon van belang, alleen dat ze haar hadden ondervraagd.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Diverse Thaise media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!