Britse gepensioneerde man in Pattaya neergeschoten op weg naar huis nadat hij net terugkwam van kerstbezoek in het VK

PATTAYA:- Een Britse gepensioneerde werd in Pattaya meerdere keren in de rug geschoten door een onbekende aanvaller toen hij op zijn motorfiets naar huis reed. Neil Lewis Roger, 71, had zijn goede vriend verteld dat hij iets ging drinken met een vriend in de stad.  Nadat hij wat boodschappen had gedaan, ging hij naar huis, naar Huay Yai, maar werd onderweg minstens 3 keer in zijn rug geschoten.

Hij stierf in een plas bloed op 2 km van zijn huis.  Zijn vriend noemde hem een ​​zeer vriendelijke man die geen bekende vijanden had.

De eerste meldingen van de schietpartij in Soi Khao Makork 1 kwamen binnen bij Majoor Prakasit Paladech van de politie van Huay Yai, die met zijn manschappen ter plaatse ging in de verwachting een gewonde man te vinden. 

Het slachtoffer had geen pols en bloedde hevig, de inmiddels gearriveerde reddingsdienst voerde een reanimatie, maar het bleek zinloos en het slachtoffer werd ter plekke dood verklaard.

Op kerstavond was Mr. Roger  teruggevlogen naar het VK om bij zijn gezin te zijn en was afgelopen woensdag terug naar Pattaya gekeerd.

De politie tast op dit moment nog in het duister, gaan camerabeelden bestuderen om een ​​volledig beeld te krijgen van zowel de bewegingen van het slachtoffer als die van de aanvaller die hem neerschoot.

NAGEKOMEN NIEUWSBERICHT
De recherche Pattaya heeft nu de telefoon van zijn 38-jarige vriendin Thitipan Kamlas, in beslag genomen en zijn haar aan het doorzagen, met een theorie dat Neil betrokken was bij een liefdesdriehoek in de beruchte vakantiebestemming, bekend om zijn misdaad en het frivole nachtleven.

Kolonel Itthipol Itthisaronchai, hoofdcommissaris liet een half uur terug aan de media weten dat rechercheurs de ‘financiële transacties’ van Neil bestudeerden en wie baat zou hebben bij zijn dood.

Hij zei: “Ambtenaren van de immigratie- en toeristenpolitie zijn opgeroepen om te helpen bij het onderzoek. Ze zullen zijn visumverlengingen en verschillende financiële transacties bekijken om erachter te komen wie de voordelen van de overledene zou krijgen.

“De overledene woonde ongeveer 20 jaar in Thailand en ging het land in en uit. Hij maakte deel uit van een Thaise familie.

Meer over deze zaak zodra uw nieuwsbeer meer van dit zinloos geweld verneemt.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!