UPDATE | Prinses Bha van Thailand nog steeds buiten bewustzijn, bacteriën krijgen de schuld van ziekte!

BANGKOK:- Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Bajrakitiyabha Narendiradebyavati is nog steeds buiten bewustzijn, onderwijl geven de dokteren een bacteriële infectie de schuld aan haar ziekte

In een gisteren derde uitgegeven verklaring over de toestand van de prinses van het Koninklijk persbureau, stond vermeld dat de koninklijke doktoren geconcludeerd hadden dat haar bewusteloze toestand het gevolg was van ernstige hartritmestoornissen als gevolg van een ontsteking van het hart na een mycoplasma-infectie. 

Het bureau zei dat de prinses bewusteloos bleef en dat koninklijke doktoren medicijnen bleven toedienen. inclusief antibiotica en apparatuur gebruiken om de functie van haar longen en nieren te ondersteunen, terwijl ze haar toestand nauwlettend in de gaten houdt. 

Eerder zei het bureau dat de prinses flauwviel terwijl ze op 14 december j.l. met haar honden in het Pak Chong-district van Nakhon Ratchasima trainde. De prinses werd op advies van koninklijke doktoren naar het Pakchongnana-ziekenhuis in het district gebracht voor een eerste behandeling, aldus het bureau. Ze werd per helikopter vervoerd naar het King Chulalongkorn Memorial Hospital nadat haar toestand was gestabiliseerd.

De prinses deed op die bewuste dag mee aan het Thailand Working Dog Championship 2022, georganiseerd door het Royal Thai Army in het Military Dog Battalion in het district van 10 december tot 19, 2022.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!