UPDATE | Politie Thailand roept de Grab-taxichauffeur op om zijn diefstal van een bloemenboeket met 50.000 baht aan bankbiljetten te bekennen

BANGKOK:- De politie roept een Grab-taxichauffeur op om de beschuldigingen van diefstal te bekennen nadat hij ervandoor ging met een boeket van 50.000 baht in contanten dat een vrouw op de eerste dag voor haar vriend had besteld.

De vrouw plaatste op haar Facebook-pagina dat de 45-jarige Khun Narongsak, naar verluidt het boeket had gestolen, gemaakt van de bankbiljetten ter waarde van 50.000 baht op 21 februari nadat ze een bestelling had geplaatst voor het contante boeket en de eigenaar van een bloemenwinkel op de Pak Khlong Talat Mai-markt huurde  Narongsak via de applicatie GrabExpress (auto) om het geldboeket bij de klant in Pathum Thani te bezorgen.

Khun Narongsak pikte het geldboeket op en sloot de applicatie met de leveringsstatus als “succesvol afgeleverd” en kon niet langer worden gecontacteerd.

De vrouw en de eigenaar van de bloemenwinkel hebben aangifte gedaan bij het politiebureau van Bang Sao Thong.  De politie zocht naar de taxichauffeur in zijn huis in de wijk Klong San in Bangkok, maar trof hem daar niet aan. Als de man zich niet meldt om beschuldigingen van verduistering te erkennen, zal de politie een arrestatiebevel voor hem uitvaardigen.

De eigenaar van de bloemenwinkel heefthet geld voor de aankoop van het cashboeket en de bezorgservice, ter waarde van in totaal meer dan 53.000 baht, aan zijn klant terug gegeven.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: TNA 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!