UPDATE: Politie Thailand druk bezig met de identificatie van twee vermoorde mensen in Nakhon Ratchasima, de man zou een buitenlander zijn

KORAT:- De Thaise politie probeert met alle mogelijke middelde twee lichamen te identificeren van een mannelijke buitenlander en een vrouwelijke Aziatische vrouw, waarvan nu wordt aangenomen dat ze Thais is, met behulp van het nummer van haar siliconen borstopvulling en tatoeages.

De politiechef van Chokchai, kapitein Boonprod Prasertsak, vertelde tegen de Thaise media: “De vrouw heeft een kroontattoo met een blauwe diamant in het midden op haar heup, een bloemtattoo op haar rechterpols, Ganesha en Japanse kattentattoos op haar benen.”

“Het vrouwelijk lichaam onderging ook een borstoperatie met siliconen. We proberen de gebruikte chirurgische kliniek te identificeren op basis van het merk,” zo lichtte kapitein Boonprod toe.

“De autopsie van het mannelijk lichaam heeft uitgewezen dat hij niet Aziatisch was. Hij had krullend haar. We zoeken families om te zien of er meldingen zijn van een vermiste persoon of misschien een vermiste schoonzoon.” aldus kapitein Boonprod.

Generaal Suchart Teerasawat, het plv. hoofd van de nationale politie, vertelde de Thaise media: “De autopsie van het vrouwelijk lichaam heeft haar als Thai geïdentificeerd. Daarnaast is er een bericht dat een vrouw een minibus het gebied zag binnenkomen voordat de lichamen werden gevonden. Dit onderdeel onderzoeken we echter nog om te zien of er een minibus was zoals de vrouw zei en of de minibus verband houdt met de lichamen.”

Uw nieuwsbeer zal de verwikkelingen voor u op de voet volgen, naarmate er meer informatie wordt vrijgegeven door de relevante autoriteiten.

Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!