Boeddhistisch uitje in Khon Kaen eindigt met 8 doden, 2 gewonden wanneer hun busje verongelukte

KHON KAEN:- Acht passagiers kwamen om het leven en twee anderen raakten afgelopen zaterdagmorgen gewond toen hun busje dat hen meenam om in tempels verdiensten te maken verongelukte, zo maakte de politie bekend.

Kolonel Preecha Kengsarikit, hoofdcommissaris van het politiebureau van het hoofddistrict van Khon Kaen, verklaarde dat het busje met een kenteken uit Nakhon Phanom op de randweg in Tambon Phra Lap in het hoofddistrict van Khon Kaen van de weg raakte.

Het voertuig, met negen vrouwen en de chauffeur, verliet de avond ervoor rond 23.00 uur Nakhon Phanom en was op weg naar de provincie Chaiyaphum voor verdiensten bij negen tempels, aldus de hoofdcommissaris.

Zes vrouwen stierven ter plaatse en twee bezweken later aan hun verwondingen.  Ze waren allemaal ouder dan 60 jaar.  De bestuurder en een negenjarig meisje liepen verwondingen op.  Ze werden naar het ziekenhuis van Khon Kaen overgebracht.

De politie vermoedt dat de bestuurder achter het stuur in slaap is gevallen.  Hij zal worden ondervraagd zodra zijn toestand verbetert.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: komchadluek
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand  
Bron: komchadluek.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!