UPDATE | Politie Pattaya jaagt op alle verdachten die betrokken zijn bij gewelddadige vechtpartij waarbij één persoon in Soi Buakhao om het leven kwam

PATTAYA:- De politie van Pattaya is op zoek naar alle verdachten die betrokken zijn bij een “gewelddadige vechtpartij” bij de Tree Town Mark in Soi Buakhao afgelopen 2 januari. Het geweldincident vond rond 22.00 uur plaats aan de rand van de Tree Town-markt en word onderzocht  door luitenant-kolonel Krikrit Saiwana, de plv. hoofdcommissaris van de stadspolitie van Pattaya.

De politie van Pattaya City heeft gisteren een ontmoeting met alle exploitanten van de Tree Town markt gehad om het incident te bespreken dat de aanwezige toeristen van angst deed sidderen en het leven kostte aan een 54-jarige thaise man.

Een van de exploitanten, wiens naam niet aan de pers werd gegeven, vertelde aan de pers dat de bijeenkomst ging over het waarborgen van de juiste Covid19 maatregelen en de veiligheid van toeristen.  De exploitanten moeten de achtergrond van hun personeel zorgvuldig controleren en sluiten op het tijdstip zoals in het provinciale tijdelijke wetsontwerp is vastgesteld

De politie van Pattaya heeft camerabeelden gecontroleerd op aanwijzingen en onderzoek.  Ze jagen op alle verdachten die betrokken zijn bij het incident en dringen er bij de verdachten op aan om zich op het politiebureau te melden.

Op het moment van het vertalen van dit Thaise krantenartikel was echter geen van de meerdere betrokken verdachten geïdentificeerd of gearresteerd en de politie van Pattaya hield de lippen stijf op elkaar over het onderzoek, daarbij verwijzend naar het feit dat het in volle gang was.

De politie van Pattaya zou naar verluidt ook de nabijgelegen ziekenhuizen en medische centra opvolgen, aangezien enkele van de mannen die bij het gevecht betrokken waren, ook gewond waren geraakt en mogelijk behandeling voor hun verwondingen hadden gezocht.

Uw nieuwsbeer Olleke Bolleke in Thailand gaat onverdroten door  met het uitbrengen van updates over dit zich ontwikkelende geweldsdelict.

Olleke Bolleke in Oost Thailand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!