Thailand komt met mogelijke wijzigingen in het Test & Go en het Thailand Pass programma aan

BANGKOK:- Om te beginnen wil ik u er op dat de gemelde wijzigingen in dit stadium slechts ‘voorstellen’ zijn. Een definitieve beslissing over deze zaken met betrekking tot de Thailand Pass zullen  waarschijnlijk deze morgen worden genomen en zal dan vrijdag door de CCSA worden goedgekeurd

Maar in het belang van de vele duizenden mensen die al zijn goedgekeurd voor Test & Go, en de mogelijke wijziging van een definitieve ingangsdatum voor bestaande Thailand Passen, slechts een week verwijderd, neemt uw nieuwsbeer toch even de vrijheid om u op voorhand te informeren.

Als u na 10 januari met een Thailand Pass naar Thailand reist, moet u dit verhaal volgen en contact houden met de Thaise ambassade in uw land

Het Thais wministerie van Volksgezondheid adviseert bij verlenging van de huidige opschorting van nieuwe aanvragen voor het Test & Go-programma tot het einde van de maand (januari).  En, nog belangrijker, mensen die al een goedgekeurde Thailand Pass voor het Test & Go-programma hebben, moeten vóór 10 januari meedoen.

Er wordt niet gesproken over de Sandbox-programma’s, maar in lijn met de wijzigingen die op 21 december vorig jaar in de Test & Go- en Sandbox-programma’s zijn aangebracht, zal de verlengde opschorting van nieuwe applicaties tot eind januari waarschijnlijk ook het Sandbox programma omvatten.

De voorgestelde verbodsdatum voor goedgekeurde aanvragen, op 10 januari, werd oorspronkelijk op 21 december vorig jaar door de regering gepubliceerd, maar toen door het Thaise ministerie van Buitenlandse Zaken teruggedraaid.

Nogmaals, dit zijn slechts voorstellen van het ministerie van Volksgezondheid en zijn niet goedgekeurd door het Thaise kabinet of ter goedkeuring voorgelegd aan de CCSA.

Zoals uw van uw nieuwsbeer Olleke Bolleke in Thailand gewend bent, houdt hij bevestigingen of berichten over de Thailand Pass in de nauwlettend in de gaten.

Olleke Bolleke in Thailand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!