UPDATE | Politie kolonel “Joe Ferrari” wilde de verdachte alleen maar de stuipen op het lijf doen jagen

NAKHON SAWAN:- Voormalig politie kolonel Thitisan Utthanaphon alias  “Joe Ferrari” heeft toegegeven een plastic zak over het hoofd van een drugsverdachte te hebben getrokken, maar beweerde dat hij niet van plan was de verdachte te doden.

De voormalige politiecommissaris van het hoofddistrict van Nakhon Sawan heeft gisteren tijdens een rechtszaak getuigd voor het Centraal Strafhof voor gevallen van corruptie en wangedrag.

De ex-commissaris was één van de zeven beklaagden die in de rechtszaal aanwezig waren.

Ze zeiden dat ze zich op 4 augustus vorig jaar voordeden als klanten om de verdachte, Jeerapong Thanapat, en zijn vrouw te arresteren. Ze namen hen mee om beiden op het politiebureau aan een stevig verhoor te onderwerpen.

Politie kolonel Thitisan zei dat hij de plastic zak gebruikte om de verdachte te intimideren en hem niet te strak omwikkelde.

De volgende zitting is op 16 maart.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Bangkok Post 
Content: Olleke Bolleke in Noord Thailand
Bron: Bangkok Post

Eén gedachte over “UPDATE | Politie kolonel “Joe Ferrari” wilde de verdachte alleen maar de stuipen op het lijf doen jagen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!