UPDATE: Lichaam van Iraanse toerist gevonden na ongeluk met het wildwatervaren in Phang Nga

PHANG NGA:- Het lichaam van de Iraanse toerist die eergisteren vermist werd na een wildwatervaren in de provincie Phang Nga is gevonden.  De politie bereidt een onderzoek in naar alle betrokkenen bij het incident.

De 42-jarige Bahzadifar Javad Gholamabbas was aan het wildwatervaren in Song Phraek met zijn vier vrienden en twee touroperators toen hun rubberboot een rots raakte en tegen een brugpijler kapseisde.

Een zoektocht van meer dan 200 mensen zocht naar het lichaam van de man, dat vandaag op ongeveer 2 kilometer afstand van de plaats van het incident werd gevonden.  Zijn lichaam is naar het Phang Nga-ziekenhuis gestuurd voor autopsie om de doodsoorzaak vast te stellen.

De vrouw van Bahzadifar, Atiyeh Elahi, reisde ook met de groep mee, maar ging niet mee wildwatervaren.  De politie onderzoekt alle betrokkenen, inclusief de touroperators die de groep op de rivier hebben meegenomen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Matichon 
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand
Bron: Matichon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!