Taxichauffeur in Ubon Ratchathani beschuldigd van wegrijden met bagage van toeristen, beweert dat hij naar het toilet moest 

UBON RATCHATHANI:- Een taxichauffeur die ervan werd beschuldigd een toeristen te hebben beroofd en hem bij een benzinestation te hebben achtergelaten, vertelde de politie dat hij de toerist nooit had verlaten en zei dat hij de hele tijd op het toilet zat omdat hij moest poepen.

De chauffeur die twee mensen van de internationale luchthaven Ubon Ratchathani naar het Khemmarat-district bracht, was gestopt bij een benzinestation om naar het toilet te gaan en een korte pauze te nemen.  a

Toen de twee reizigers naar de supermarkt gingen, zagen ze de chauffeur nergens.  Volgens het proces verbaal hebben ze 10 minuten gewacht voordat ze de politie belden.  De bagage, het paspoort, de tablet en de telefoon van de toerist bevonden zich nog in de taxi.

De 62-jarige taxichauffeur had vandaag een ontmoeting met de politie en zei dat hij moest poepen en de taxi bij het toilet had geparkeerd omdat hij een kunstbeen droeg en niet ver wilde lopen.  Volgens het proces-verbaal bracht hij ongeveer 10 minuten op het toilet door voordat hij de taxi terugnam naar dezelfde plek waar hij de toeristen had afgezet, maar hij kon de passagiers niet vinden.

Hij had de contactgegevens van de toeristen niet.  Blijkbaar is hij, na te hebben gewacht, zelfs naar de bestemming van de passagiers in de Khemmarat gereden om te kijken of hij ze kon vinden.  De taxibalie van de luchthaven informeerde hem later over het misverstand.

Agenten van het provinciale transportkantoor van Ubon Ratchathani hebben een taxibalie op de luchthaven onderzocht en auto’s die taxidiensten aanbieden, zijn volgens de Thaise wet niet geregistreerd.  De taxi kan een boete krijgen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Thairath 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 
Bron: Thairath

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!