UPDATE | Het vermiste meisje, laatst gezien met vermoorde Britse tiener, nu ook dood in Noord-Thailand gevonden

LAMPANG:- Het vermiste Thaise vriendinnetje die voor het laatst werd gezien terwijl ze een vermoorde Brits/Thaise jongen vergezelde om een ​​oudere Thaise man te ontmoeten, is dood aangetroffen en lag begraven in een bos in Lampang, in Noord-Thailand.

De overleden Brits/Thaise Ben, 16 jaar werd gevonden in een bos in het Ban Than-district met verwondingen die leken op bot geweld, meldde de lokale politie op zondagochtend 7 mei.

De 44-jarige hoofdverdachte, Khun Chaiwat Boonkarin

Inmiddels is Thaise man gearresteerd voor de moord op de 16-jarige Brits/Thaise tiener.

Gisteren onthulde de politie van regio 5 aan de Thaise media dat de politie een aanwijzing had ontvangen dat er  in een bos in de buurt van de Mae Tan – Sobprab Road in Sandon Kaew, Mae Tha een lijkenlucht hing. De politie, buurtbewoners en de familieleden van de vrouwelijke tiener startten een zoekactie.

Het lichaam van de jonge vrouw werd begraven in het bos gevonden en haar familieleden bevestigden dat zij de vermiste tiener was, alleen geïdentificeerd vanwege haar leeftijd door haar Thaise bijnaam Ping Pong, 16.

Op haar achterhoofd werd een ernstige wond gevonden. Haar lichaam werd echter naar een ziekenhuis gebracht om de exacte doodsoorzaak te achterhalen en haar identiteit wetenschappelijk te bevestigen.

De 44-jarige hoofdverdachte, Khun Chaiwat Boonkarin, had eerder geweigerd over Ping Pong te praten, hoewel hij toegaf Ben te hebben vermoord. Chaiwat beweerde dat hij de tieners in het bos had ontmoet om een ​​drugsdeal te bespreken, hoewel dit nog steeds wordt onderzocht door de Thaise politie. Khun Chaiwat verklaarde dat hij Ben in een vlaag van woede had vermoord nadat de twee ruzie hadden gekregen over de deal.

De familie van Ben heeft beloofd om ervoor te zorgen dat de verdachte, die ze de duivel noemden bij de reconstructie van de misdaad, de volledige gerechtigheid van de wet achter zijn kiezen krijgt.  De 60-jarige Engelse vader van Ben, verklaarde dat hij alles zou doen wat in zijn macht lag en hoopte om te zien dat de moordenaar in de gevangenis zou wegrotten.

Zoals eerder vermeld, had Chaiwat op het moment van schrijven niet toegegeven dat hij Ping Pong had vermoord en alleen de moord op Ben. Chaiwat beweerde naar verluidt dat iemand anders Ping Pong was komen vermoorden, maar de politie was niet overtuigd.

Chaiwat was net acht maanden eerder vrijgelaten uit de gevangenis en had een uitgebreide criminele geschiedenis, waaronder verkrachting en aanranding, voegde de Thaise politie van Regio 5 eraan toe.

Olleke Bolleke in Noord-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!