Thaise studente bevalt van een baby en verbergt deze op brandtrap 

NONTHABURI:- Een 19-jarige Thaise studente liet haar pasgeboren baby na de bevalling achter op een brandtrap, nadat ze haar zwangerschap geheim had gehouden voor vrienden en familie. Haar 19-jarige vriend kwam er pas achter nadat hij de baby op de brandtrap had ontdekt.

Vanochtend ontving de politie in de stad Pak Kret in de provincie Nonthaburi meldingen van bezorgde burgers die de achtergelaten baby vonden op de brandtrap van de vierde verdieping van een condominium. Bij aankomst ontdekten de autoriteiten een pasgeboren babymeisje met haar navelstreng er nog aan, liggend op een roze handdoek. bloedsporen.

Politie en liefdadigheidsvrijwilligers brachten de baby snel over naar het Pak Kret ziekenhuis.  Na een grondig onderzoek te hebben uitgevoerd, ontdekten agenten dat de baby toebehoorde aan een 19-jarige universiteitsstudent genaamd ‘A’ (echte naam achtergehouden) die in een kamer op de vierde verdieping van hetzelfde gebouw woonde.

De jonge vrouw bekende tegenover de autoriteiten dat ze de baby in haar eentje had gebaard, de navelstreng doorknipte met een schaar en de baby vervolgens uit paniek op de brandtrap achterliet en uit angst dat anderen erachter zouden komen over haar kind.

Haar vriend, ‘B’ (echte naam achtergehouden), beweerde dat hij niet op de hoogte was van de zwangerschap van zijn vriendin totdat hij hoorde over de verlaten baby. Hij zei dat hij haar gewichtstoename wel opmerkt had, maar dacht dat dit te wijten was aan haar menstruatiecyclus.

De moeder van de vriend, de 53-jarige Cha-da, zei dat ze vermoedde dat A zwanger was, maar de jonge vrouw had haar verteld dat ze van nature een dikke buik had. A bekende later aan Cha-da over haar zwangerschap en verontschuldigde zich en vroeg haar het niet aan A’s vader te vertellen. Ze gaf toe dat ze in de badkamer was bevallen en de baby op de brandtrap had achtergelaten uit angst dat Cha-da en haar zoon de waarheid zouden ontdekken.

Gelukkig werd de baby gevonden en naar het Pak Kret ziekenhuis gebracht, waar ze nu in goede gezondheid en veilig is.

Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!