UPDATE | Het gaat goed met de uit de metersdiepe put geredde Myanmarese peuter 

TAK:- Een meisje uit Mynamar dat gered werd uit een 15 meter diep grondwatergat in het district Phop Phra in de provincie Tak, herstelt geleidelijk voorspoedig.

De laatste ontwikkeling van de toestand van Tasa Mo-Eh, 19 maanden oud Myanmar-meisje of “San San”, die viel in een 30 centimeter groot gat van een 15 meter diepe grondwaterput op een cassaveplantage in het dorp Romklao Charoensuk in de provincie Tak.

De reddingswerkers hadden meer dan 18 uur nodig om haar te helpen en ze werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoek en behandeling in het districtsziekenhuis van Phop Phra in de provincie Tak.

Kinderspecialisten van het districtsziekenhuis van Phop Phra hebben het lichaam van San San onderzocht in de onderzoekskamer voor kinderen op de tweede dag nadat ze was gered.

De kinderonderzoeksruimte is volledig uitgerust met levensreddende apparatuur.  Het bleek dat haar gezondheid geleidelijk verbeterde.  Ze was aan het herstellen en kan reageren door te praten en een fris en opgewekt gezicht te hebben.

De dokter geven haar echter nog wel een intraveneuze zoutoplossing, maar ze mag de tweede dag niet eten om haar toestand te observeren.

De verwachting was dat als haar gezondheid verder zou verbeteren, de doktoren haar zouden toestaan ​​het ziekenhuis te verlaten om terug naar huis te gaan.  De datum voor haar ontslag was niet vastgesteld, aangezien dit zou afhangen van de resultaten van het dagelijkse gezondheidsonderzoek.

De algehele resultaten over de twee dagen werden als een goed teken beschouwd dat ze snel herstelde.  Haar geest was erg goed, aangezien haar ouders 24 uur in de onderzoekskamer van het kind verblijven. 

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Noord-Thailand
Bron: TNA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!