UPDATE | Gedeeltelijke afsluiting van de snelwegen 7 & 9 Bangkok-Pattaya blijft tot 25 juli voortbestaan

~EEN POORTKLOK OPENZETTEN~
(Luid en duidelijk bekendmaken~

PATTAYA:- Zoals eerder door uw nieuwsbeer aangekondigd heeft het departement van snelwegen (DoH) voor snelwegen nr. 7 (Bangkok-Chonburi-Pattaya-Map Ta Phut) en nr. 9 (Bang Pa-in-Bang Phli en Phra Daeng-Bang Khuntian Interchange) van maandag tot 25 juli tussen 21.00 uur en 04.00 uur verkeersbeperkingen ingesteld.

De overheid rechtvaardigt de gedeeltelijke sluiting met het bevel van de overheid om ’s nachts geen onnodige verplaatsingen tussen de provincies mogelijk te maken.  

Volgens de DoH zijn de beperkingen ook van toepassing op andere snelwegen die worden geëxploiteerd door de Expressway Authority of Thailand (EXAT).  

Het verbod geldt overigens niet voor vrachtwagens die landbouwproducten, brandstof, medische goederen en uitrusting vervoeren.  Automobilisten wordt aangeraden contact op te nemen met de DoH 1568 hotline voor meer informatie. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: DoH
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: DoH

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!