De Provinciale Elektriciteitsautoriteit (PEA) in Thailand gaan verzoeken om gespreide betaling toe te staan.

~OP DE POF~
(Op krediet, iets kopen zonder direct te betalen)

THAILAND:- Huishoudelijke stroomverbruikers en kleine bedrijven met een betalingsachterstand van meer dan een maand kunnen de Provinciale Elektriciteitsautoriteit (PEA) verzoeken om gespreide betaling toe te staan.

De autoriteit biedt deze faciliteit aan om de moeilijkheden van elektriciteitsgebruikers die door Covid-19 worden getroffen, te helpen verlichten.

Vanaf 16 augustus kun je voor enkele maanden elektriciteit betalen via PEA Smart Plus of balieservice bij 7-Eleven gemakswinkels, aldus de PEA.

Elke elektriciteitsverbruiker kan een aanvraag voor afbetalingsregeling indienen bij het plaatselijke elektriciteitskantoor door de volgende documenten op te stellen:

 1. Identificatiekaart van de elektriciteitsverbruiker die de aanvraag voor afbetalingsregeling indient of een advocaat (voor identiteitscontrole)

 2. Volmacht en een kopie van de identiteitskaart van de persoon (met handtekening)

 3. Een kopie van het kentekenbewijs rechtspersoon, niet ouder dan drie maanden vanaf de datum van afgifte van het certificaat.  (alleen voor rechtspersonen)

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!