UPDATE | Eigenaar overleden na door zijn pitbull in Pattaya te zijn aangevallen

~STADSNIEUWS~

PATTAYA:- De 56-jarige eigenaar van een pitbull die eergisteren door het dier was aangevallen is overleden, zo hebben de artsen van een ziekenhuis in Pattaya gisteravond bekendgemaakt.

De vrouw van het slachtoffer, Khun Wanpen Kumkong, vertelde tegen onze plaatselijke reporter (dit keer niet “Snelle Jelle” hij had te diep in de fles gekeken, als u begrijpt wat ik bedoel) “Mijn man is dood verklaard als gevolg van de aanval door de hond, genaamd Giant.  De hond wordt nu opgevangen door de pitbullclub van Chonburi. “

Khun Wiset had tijdens de aanval ernstige wonden aan zijn keel opgelopen, die naar verluidt plaatsvond terwijl hij sliep.  Het kostte reddingswerkers bijna dertig minuten om de hond bij de gewonde man weg te krijgen.  

Khun Wanpen verklaarde dat ze begreep dat dokters hun best deden om het leven van haar man te redden, maar hij stierf op tragische wijze door bloedverlies en aan de ernst van de wonden gistermorgen.

De twee jaar oude hond blijft in hechtenis van de Pitbull-club, die verklaarde dat ze zullen samenwerken met wetshandhavers aan de oorzaak van de fatale aanval.  

De hond was volgens Khun Wanpen grootgebracht door haar man toen hij drie maanden oud was en bij hen in huis kwam.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!