UPDATE | De schutter van het Thanyarak-ziekenhuis in Pathum Thani gearresteerd

~IEMAND BIJ ZIJN KRAAG PAKKEN~
(Arresteren)

RANONG:- De politie heeft de gezochte schutter geïdentificeerd en opgespoord voor het doden van twee mensen in Pathum Thani in de vroege uren van donderdagmorgen.

Nadat de politie met hem in onderhandeling was geweest, doordat hij in eenhuis van een familielid in de provincie Ranong een persoon in gijzeling hield, was de politie in staat hem te arresteren.

Khun Kawin Saengnilkul, een 23-jarige inwoner van Thanyaburi, bleek een voormalige soldaat te zijn die in 2019 van zijn taken was ontheven. Hij onderging naar verluidt ook een behandeling voor een psychische aandoening in 2019 en 2020.

De verdachte zou meerdere schoten hebben afgevuurd door een glazen deur in het Thanyarak-ziekenhuis en vervolgens een 54-jarige Covid-19-patiënt doodgeschoten die uit het toilet kwam.

Op camerabeelden van het ziekenhuis is te zien hoe de schutter een camouflagejas, een zwarte broek en een rode baret draagt ​​en een pistool in zijn rechterhand houdt.  Blijkbaar ontvluchtte hij de scène in een witte pick-up truck, met behulp van Phaholyothin Road (uitgaande) als een ontsnappingsroute.

Voor de schietpartij in Pathum Thani schoot hij naar verluidt een medewerker van 7-Eleven in de wijk Phaholyothin in Bangkok dood.  De aanleiding voor deze schietpartij was dat hij niet wilde betalen voor de flesjes bier die hij tijdens het winkelen kapot had gemaakt.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Daily News
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: Daily News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!