Soldaat van de Koninklijke Thaise luchtmacht verbreekt internationaal militair record voor push-ups

~ZO GEZOND ALS EEN VIS~
(Héél gezond)

RUSLAND:- Een Soldaat van de Koninklijke Thaise luchtmacht heeft het record voor push-ups op de internationale Joint Chiefs of Staff Course in Rusland gebroken

Op 18 juni verbaasde de soldaat, Khun Tanawat Kitcharoensakkul de macht van het Russische leger door 222 non-stop push-ups te doen, waarmee het record van 141 van een Russische militaire student sinds 2017 werd verbroken.

De RTA zei dat de naam van Tanawat nu bovenaan de lijst van recordhouders van de militaire academie staat nadat hij uitblonk in de fysieke fitheidstest, die een integraal onderdeel is van de militaire cursus.

Voor de push-up-test mogen kandidaten geen rustperiodes hebben en moeten ze hun voeten bij elkaar houden en hun rug en armen gestrekt in de opwaartse positie.  Als ze zichzelf laten zakken, moeten de kistjes van de soldaat het telapparaat raken, een 2-inch doos met lampjes die elke correct uitgevoerde push-up signaleren.

De push-up-uitdaging is een van de 24 fysieke fitheidstests die in de cursus zijn opgenomen.  Alle Russische militaire studenten en internationale collega’s zijn verplicht deze duurtest af te leggen.  Recordhouders in elke categorie worden officieel opgenomen in de erelijst van de academie.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Manageronline 
Content: Olleke Bolleke in Rusland
Bron: Manageronline.com 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!