Plaatselijke overheid deelt gratis groenten uit aan de bevolking op de Cho Airong-markt in Narathiwat

~HET IS KOMKOMMERTIJD~
(Moeilijke tijd om rond te komen)

NARATHIWAT:- Soldaten en politieagenten, waaronder enkele van hen verkleed als gemaskerde ruiter, kwamen gisteren in de buurt van de Cho Airong-markt in Narathiwat opdagen om groenten aan de bewoners uit te delen.

De donatie was bedoeld als ondersteuning om dr mensen te helpen die lijden aan inkomensverlies en om mensen bewust te maken van de DMHTT-principes van de gezondheidsdienst: afstand houden, maskers dragen, handen wassen, temperatuur, testen.

De legertruck, met plastic tasjes gevuld met groenten, was ook versierd met Doraemon-stickers om de aandacht van voorbijgangers te trekken.

De lokale bevolking zei dat ze geraakt waren door de bezorgdheid van de functionarissen, en velen legden de gebeurtenis vast door met hen op de foto te gaan.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Nation 

Eén gedachte over “Plaatselijke overheid deelt gratis groenten uit aan de bevolking op de Cho Airong-markt in Narathiwat”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!