UPDATE | De inmiddels gevreesde eierdief van Pattaya heeft weer toegeslagen 

PATTAYA:- De zaak van de eierdief in Pattaya is nog steeds niet opgelost en de dief is er wederom vandoor gegaan.  Twee andere eierhandelaren zijn bedrogen door de eierdief die actief is in het district Banglamung en wijkgemeente Nongprue.

Één van de slachtoffers, de 31-jarige eierverkoopster Khun Wichitra, vertelde tegen “Snelle Jelle” onze razende reporters dat een dief 10 rekjes met 30 eieren van haar had gestolen. Wichitra zei dat de man met zijn pick-up truck voor haar stalletje stopte en 10 rekjes eieren bestelde. Nadat hij de eieren in zijn auto had gelegd, zei de man dat hij geen geld had en de eieren moest koken voor de leerlingen van een nabijgelegen school.  De dief vroeg om later te betalen, en Wichitra stemde daarin toe.  Ze zei dat ze de situatie begreep omdat ze de school goed kende.

De eierdief keerde echter nooit terug met Wichitra’s geld, waardoor ze gedupeerd is door haar verlies.  Wichitra zei dat school géén man kende die voor hen eieren zou koken.

Na het bestelen van Khun Wichitra, reed de dief naar de wijkgemeente Nongprue en sloeg daar toe bij een andere eierverkoopster. Net als Wichitra zei de 31-jarige verkoopster, Khun Chonthicha dat de dief in een antieke pick-up truck reed.

De dief bestelde ook 10 rekjes met eieren bij Chonticha en vertelde haar dezelfde leugen dat hij hongerige studenten moest voeden, maar geen geld bij zich had.  Voordat Chonticha ermee instemde, scheurde hij weg met zijn pick-up truck.

Khun Chonticha zei dat ze de zaak aan de politie van Banglamung had gemeld en dat de videobeelden duidelijk het uiterlijk van de verdachte lieten zien.

Dit nieuws komt nadat de dief de afgelopen week van twee andere handelaren had bestolen. Een van de handelaren die op 19 juli werd beroofd, zei dat de gestolen eieren meer dan 8.600 baht waard waren. Die handelaar zei dat de dief ongeveer 40-45 jaar oud moest zijn.

Alle diefstallen werden gepleegd in de wijk Bang Lamung.  De politie heeft beloofd de dief te vangen, maar hij blijft op vrije voeten.  Nu een van de slachtoffers zegt dat ze duidelijke videobeelden heeft, wordt het rotte ei misschien voor eens uit de mand gegooid.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!