UPDATE | De drie verdachten die naar verluidt 14-jarige jongen in Huay Yai hebben doodgeslagen, voor reconstructie van hun daad voorgeleid

CHONBURI:- De drie verdachten die naar verluidt een 14-jarige jongen doodsloegen vanwege een beschuldiging van diefstal, hebben gisteren, 19 september, meegedaan aan de reconstructie van hun daad.

De drie verdachten, waaronder Patcharaphon “Peach” Khingklai (21), Natpong “Nut” Chumyen (26) en Kritsada “Paep” Ngentoum (22) hadden een 14-jarige jongen in een verlaten huis op Soi Hua  Nong Bon in het Huai Yai fysiek zo mishandelt dat de dood van de jongen volgde. 

Peach, een 21-jarige verdachte, bekende naar verluidt de leider van de aanval te zijn en zei dat hij probeerde de jongen ertoe te brengen hen vertellen vermeende gestolen kostbaarheden, goud en ongeveer 3000 baht (€ 80.-) lagen.

De verdachten beweerden dat de jongen het hen uiteindelijk had verteld, dus namen ze hem mee op de fiets naar de eerste plaats, het huis van de oom van de overleden jongen.

De drie verdachten konden de waardevolle spullen echter niet vinden, dus de jongen stuurde ze naar de tweede plaats, de auto en de keuken van zijn oom.  Toch konden de verdachten ook daar de spullen niet konden vinden,raakten ze gefrustreerd, dus namen ze de jongen mee naar het verlaten huis en mishandelde hem gruwelijk, waarna  ze hem bij het huis van zijn oom achterlieten, waar hij later dood werd gevonden.

Peach zei dat hij nooit had gedacht dat de jongen zou overlijden en beweerde dat het niet zijn bedoeling was om hem te vermoorden, alleen om de jongen een beetje bang te maken.

Ondertussen vertelde de 50-jarige oom van de jongen, khun Sirichai Wisiri dat hij op de dag van het incident met zijn vrouw in Pattaya was.  De oom voegde eraan toe dat zo’n tragedie onvergeeflijk was.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!