De organisatie van de fantasieparade en concerten tijdens ‘Pattaya Festival 2022’ op het strand kijkt tevreden terug

PATTAYA:- In het afgelopen weekend werd in de kustplaats voor het eerst in de geschiedenis van deze stad het  ‘Pattaya Festival 2022’ georganiseerd, één festival van licht en geluid, welke onder het thema ‘Let’s Glow Together’ met parades, concerten en kraampjes met eten en producten de volle aandacht van de bewoners en toeristen trok.

Het festival ging afgelopen vrijdag vanaf 19.00 uur van start en duurde tot middernacht, grote menigten genoten van de extravagante fantasieparade, gevolgd door een muziekoptreden van DJ Kraiz, een concert uitgevoerd door Big Ass – een Thaise rockband, en eindigde met DJ Apple.

Zaterdag werd de dag ervoor zwaar overtroffen met een kleurrijke fantasieparade, welke voor één stad zoals Pattaya zeer extravagant was. De parade werd gevolgd door een muziekoptreden van DJ 22Bullets, een concert van Buddha Bless – een Thaise rapband, en afgesloten met DJ Pick Up.

Gezinnen, met name kleine kinderen, leken dol te zijn op de geweldig parade en de geluiden van hoogwaardige auto’s, terwijl tieners genoten van de muziek op het podium die tot middernacht duurde.

Zoals uw nieuwsbeer al in één eerder bericht aan u had geschreven, was de Pattaya Beach Road beide dage tussen 18.30 uur en 20.30 uur afgesloten.  

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!