UPDATE | De 17-jarige Engelse onderduiker is in Pattaya gevonden

PATTAYA:- De Britse tiener, net 17 jaar oud, die het huis van zijn ouders in Engeland ontvluchtte en het land verliet om onder te duiken in Pattaya, Thailand, is nu gevonden. De zaak heeft tot opschudding en bezorgdheid geleid bij de ouders van de tiener, degenen die dicht bij hen staan ​​en de online gemeenschap naar hem heeft uitgekeken.

De tiener, alleen bekend als Ryan, verdween vorige week plotseling uit zijn huis in Gateshead, Engeland. Zijn familie meldde dat hij sindsdien geen contact meer met hen heeft opgenomen.

Na het bekijken van beveiligingscamerabeelden van London International Airport werd duidelijk dat Ryan vanuit Engeland naar Thailand was vertrokken.

De exacte redenen voor zijn plotselinge vertrek is nog steeds een raadsel.

“We waren er kapot van toen we erachter kwamen dat Ryan naar Thailand was gevlogen”, zei de moeder van Ryan in een emotioneel online bericht. “Hij is nog een kind en heeft nog nooit alleen gereisd. We kunnen niet begrijpen waarom hij zoiets zou doen.”

Wanhopig ging de familie naar de politie en loofde een beloning uit voor informatie die zou kunnen leiden tot de veilige terugkeer van Ryan.

Deze oproep ging snel viraal op sociale media en trok de aandacht van mensen over de hele wereld.

Ryan, een week vermist, is nu gevonden in Pattaya.

Zijn familie maakte het blije nieuws bekend in een Facebook-update:

https://www.facebook.com/kimsy09/posts/pfbid02dRbx1TAtxRf4E3MV13iPF1LRkxccte5sQgf2M4KZRuagZFsG5w7Cea4ETpREpzpPl

“Bedankt aan iedereen die het originele Facebook-bericht heeft gedeeld. Ryan is gelokaliseerd en is op weg naar huis om zich te herenigen met zijn familie.”

De familie bedankte de internationale gemeenschap voor hun steun en de rol die ze speelden bij de veilige terugkeer van Ryan.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!