UPDATE: Chinese ex-pat gearresteerd na vermeende diefstal van damesondergoed in Bang Saen

CHONBURI:- Een Chinese man, naar verluidt een ex-pat, is gisteren gearresteerd nadat hij damesondergoed zou hebben gestolen uit een huis in Bang Saen

Een dief werd op heterdaad op CCTV beelden betrapt terwijl hij naar verluidt op 27 februari damesondergoed wegnam.

Een team van de Saensuk-politie wist uiteindelijk de verdachte te identificeren  na een reeks ondergoedgerelateerde misdaden in het sub-district Bang Saen

De politie heeft de 50-jarige Lin Huagua gearresteerd, een Chinees staatsburger die werkt bij een fabrikant van mechanische onderdelen, een bedrijf in Chinese handen, aan Sukhumvit Road van het hoofddistrict van Chonburi. Lin woonde op het terrein samen met vele andere buitenlandse arbeiders.

De politie vond meer dan 50 paar damesondergoed in zijn slaapkamer op de 4th verdieping van het bedrijf. Mr. Lin heeft naar verluidt toegegeven dat hij het ondergoed heeft gestolen, maar heeft niet uitgelegd waarom hij dat heeft gedaan.

De politie vertelde tegen de journalisten dat de Mr. Lin wordt beschuldigd van diefstal. Hij zit nu in voorarrest en kan naar verluidt geen borgtocht betalen vanwege geldgebrek. De politie van Saensuk verklaarde ook dat de zaak na juridische procedures zou worden voorgelegd aan de immigratiepolitie om zijn werkvergunning en wettelijke status in Thailand te herzien om waarschijnlijk tot deportatie over te gaan.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties:  TPN News
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!