UPDATE | Bende Thaise mannen in Pattaya beschuldigd van het zich voordoen als politie om vrouwelijke slachtoffers te ontvoeren

PATTAYA:- Tot nu toe zijn vier mannen beschuldigd van het zich voordoen als politieagenten om een ​​vrouw te ontvoeren voor losgeld in Chonburi.

De politie van Pattaya arresteerde de vier mannen eerder deze week en noemde ze Pakornkiat Saengpraewpraw, 28, Santi Chanthong, 37, Sukchai Horthongkham, 34, en Natthapol Treesuwan.  De rechercheurs zijn ook op zoek naar een andere verdachte, Somphong (naam niet exact bekend), die op de vlucht is geslagen.

De politie zei dat de bende – van wie sommigen voormalig personeel van de Royal Thai Navy zijn geweest– zouden al meerdere keren eerder mensen op dezelfde manier heeft gekidnapt.  Al hun slachtoffers hadden iets met drugshandel te maken.

De moeder van het laatste slachtoffer zei dat ze de politie op de hoogte had gebracht nadat er losgeld was betaald en haar dochter was vrijgelaten.

Volgens Nidapan (naam achtergehouden) was haar dochter maandag bier gaan kopen toen een vrouw een pakje drugs voor haar neus liet vallen.  Onmiddellijk kwamen er twee mannen naar haar toe en vroegen haar van wie het pakje was.  De mannen identificeerden zichzelf als politieagenten voordat ze haar naar een huis brachten waar ze haar opsloten in een kooi die werd bewaakt door waakhonden.

De moeder vertelde tegen de pers ook dat drie andere vrouwen op dezelfde plaats hadden vastgezeten.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!