Rijbewijs verlengingen vanaf deze maand officieel in het gehele land bij Thai Transport-kantoren toegestaan

De boeking moet worden gedaan via de DLT Smart Queue-applicatie of https://gecc.dlt.go.th om het aantal mensen dat diensten per dag ontvangt te beperken en het risico op verspreiding van de Covid-19-infectie te verkleinen.

Voor degenen die voor of tijdens de sluiting vanaf 16 april, hebben gereserveerd kunnen de boekingsperiode verzetten op de website of via de mobiele applicatie.

De provinciale transportbureaus in het hele land moeten voldoen aan de specifieke maatregelen van de provinciale commissie voor besmettelijke ziekten.  

Ze moeten ook de “DMHTA” -maatregelen hanteren, weet u ze nog? Nee, okay hier even op een rijtje:

D – Afstand houden.

M – Mondkapje dragen.

H – Handen wassen.

T – Temperatuurcontrole uitvoeren.

A – De Thai Chana-applicatie voor en na het bezoek bij het  transportbureau uitvoeren.

Wie zijn rijbewijs en autorijbewijs wil verlengen, kan een online training volgen via e-Learning op www.dlt-elearning.com in plaats van de training op kantoor te volgen.

Andere registraties en diensten, zoals voertuigregistratie en belastingdiensten, kunnen gewoon doorgaan bij het Vervoersbureau.  

Sommige registratieprocedures die voor een bepaalde tijd door de wet zijn bepaald, zoals het overbrengen van een voertuig of het melden van het stopzetten van het gebruik van een voertuig, kunnen kosteloos worden uitgesteld tot 31 december.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: ManagerOnline
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: ManagerOnline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!