UPDATE | Australische verdachte van de aanslag op de Harley Davidson winkel in Pattaya gearresteerd

SA KAEO:- De politie van Pattaya heeft laten weten dat ze een Australische verdachte van een schietpartij bij een Harley Davidson Pattaya-dealer die eerder dit jaar plaatsvond, bij de de grens in de provincie Sa Kaeo hebben gearresteerd.  Tot nu toe zijn twee verdachten gearresteerd, terwijl de andere twee nog op vrije voeten zijn.

Kolonel Damrong Iampairote, hoofdcommissaris van de politie op het politiebureau van Nongprue, onthulde dat de 61 jaar oude Anthony George Leoga, één van de vier voortvluchtigen die naar verluidt betrokken waren bij de schietpartij op Harley Davidson Pattaya-dealer in april, is gearresteerd en vastzit voor poging tot moord,  illegaal bezit van een vuurwapen, het dragen van een vuurwapen in het openbaar.

Volgens kolonel Damrong vuurde de 61-jarige Australiër samen met drie andere verdachten in het holst van de nacht op 19 april een kogelregen af op de AAS Harley-Davidson shop in Pattaya. Aanleidingen tot deze aanslag zou naar verluidt een zakelijk conflict zijn, dat naar verluidt verband hield met de “Hells  Angels” motorgroep.

Na het recherche onderzoek vaardigde de politie arrestatiebevelen uit tegen vier verdachten, waaronder Anthony George Leorga, 61, Australiër, Joshua George Hurley, 35, Brit, Steven Zatchus, 48, Canadees, en Axel Goddeeris, 37, Belg.

Anthony werd naar verluidt in de afgelopen week aangehouden toen hij in de provincie Sa Kaeo Div grens probeerde over te steken.  Hij is de tweede gearresteerde verdachte, aangezien Joshua George Hurley, Brits, de eerste was die op 5 mei op Koh Chang, in de provincie Trat werd opgepakt.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!