Politie Chonburi op zoek naar de “grote” baas nadat twee verdachte van één illegale goksite zijn gearresteerd 

CHONBURI:- Na een uitgebreid onderzoek is de politie op zoek naar de werkgever van twee verdachten die eerder deze week in het Chonburi werden gearresteerd voor het naar verluidt runnen van illegale internetgokwebsites met meer dan 100.000 gebruikers en een maandelijkse omzet van meer dan 100 miljoen baht.

De Cyber ​​Task Force, de politie van Regio 2 en de politie van Saensuk vielen eerder deze week een bescheiden woning in een woonwijk in het subdistrict Saensuk binnen en namen De twee verdachten mee, geïdentificeerd als de 34-jarige Suttiphat Sansap en de 29-jarige Jessasda Sakunsapniyom.

Beiden hebben naar verluidt toegegeven te zijn ingehuurd als beheerders van de online gokwebsites “JOKER898TH” en “OMG777”.

Hoewel ze geen idee hadden wie hen had ingehuurd of hoe ze contact met hen konden opnemen, beweerden de verdachten dat alle handel werd gedaan met behulp van beveiligde internetberichtentools.  Met meer dan 100.000 gebruikers en een omzet van meer dan 100 miljoen baht per maand, zeiden de twee beheerders dat ze slechts 15.000 baht per maand kregen.  

De politie van Saensuk onderneemt nu verdere juridische procedures tegen de twee verdachten en is op zoek naar hun werkgever.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties:  The Pattaya News 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron:  The Pattaya News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!