UPDATE | Aannemer geeft zich bij de politie van Pattaya aan nadat hij tijdens het rijden met een pistool op de Jomtien Beach erop los knalde

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA / JOMTIEN:- Een bouwaannemer heeft zichzelf gisteren (1 juli) de politie aangegeven nadat hij vorig week met wat werd beschreven als een proppistool tijdens het rijden op de Jomtien Beach Raed het vuur had geopend 

Gisteren (1 juni) begaf de 33-jarige Khun Chatchai Leelaiset, een aannemer in de bouw, zich met het wapen bij zich, over bij de politie van Pattaya.

De overgave kwam nadat de politie een onderzoek had ingesteld met behulp van cameratoezicht, waarin ze uiteindelijk de verdachte konden identificeerden en contact met hem opnamen, met het verzoek om op het bureau te melden voordat ze gedwongen werden om hem op te sporen.

Khun Chatchai gaf naar verluidt toe aan de politie: “Dit wapen vuurt alleen losse flodders af en heeft geen echte kogels.  Het wordt meestal gebruikt voor films en shows.”

“Vorige week had ik te diep in het glaasje gekeken en was ladderzat geworden nadat we klaar waren met onze bouwwerkzaamheden omdat we wat dronken op de bouwplaats.  Het was niet mijn bedoeling om iemand serieus te bedreigen met het pistool, het was gewoon een dolletje, Het spijt me zeer,” zo verklaarde Chatchai.

De politie van Pattaya kon er niet de humor van inzien omdat de schoten de mensen de stuipen op het lijf had gejaagd en bovendien plaatsvond op slechts een paar honderd meter van het politiebureau.

De politie deed gisteren een reconstructie van het misdrijf.  Chatchai wordt beschuldigd van het openen van vuur in het openbaar met een vuurwapen zonder reden.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailans 
Bron: The Pattaya News

Eén gedachte over “UPDATE | Aannemer geeft zich bij de politie van Pattaya aan nadat hij tijdens het rijden met een pistool op de Jomtien Beach erop los knalde”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!